Jobbe hos oss?

Norsonic er en av verdens ledende produsenter innen hardware og software løsninger for måling av lyd og vibrasjon. Vi er en teknologidrevet bedrift med stort fokus på kontinuerlig produktutvikling. Vi utvikler avanserte måleinstrumenter samt Windows desktop-, web- og mobile applikasjoner. All utvikling og produksjon foregår på vårt hovedkontor på Tranby i Lier.

Vil du være med på å dempe støynivået i verden?
Vi er hele tiden på utkikk etter kunnskapsrike og engasjerte medarbeider på alle nivåer. Vi kan tilby et spennende og utviklende miljø.

Ledige stillinger

Nedenfor finner du våre ledige stillinger.

Ser du ikke noen som passer for deg? Send oss gjerne en åpen søknad til job@norsonic.com.

Salgsingeniør – Systemer til måling og analyse av lyd og vibrasjoner

For å styrke vårt internasjonale salgsteam ved hovedkontoret i Norge søker vi etter en fremoverlent person som trives med kundekontakt og å utvikle gode relasjoner med våre kunder.

text

Våre produkter er avanserte løsninger for måling, beregning og rapportering av lyd og vibrasjons nivåer. Erfaring fra bransjen er ønskelig, med tanke på å kunne kommunisere godt med våre kunder.

Du må ha teknisk grad på minst bachelornivå, fortrinnsvis innen akustikk eller signalanalyse, og noe erfaring fra salg eller markedsføring eller annen relevant erfaring. Du må være selvgående og resultatorientert. Manglende formell utdanning kan kompenseres med arbeidserfaring med salg av måleutstyr.

Vår eksportandel er over 80%. Arbeidsspråk er engelsk.

Stillingen innebærer noe reiseaktivitet, men det meste av arbeidet utføres ved vårt hovedkontor på Tranby.

Vi er en dynamisk liten stab som jobber med salg og markedsføring av våre produkter, og vi ønsker å forsterke teamet med en person som har erfaring som akustisk konsulent eller annen relevant erfaring, og som ønsker å jobbe internasjonalt og knytte gode relasjoner med våre forhandlere og bistå disse som fag og produktekspert. Du vil få stor grad av frihet til å påvirke arbeidsdagen, bestående av svært varierende arbeidsoppgaver. Vi fokuserer på dine styrker og ønsker å utvikle disse for å nå vårt felles mål om å befeste vår posisjon som en ledende internasjonal aktør innen systemløsninger for støy og vibrasjonsanalyse.

Product Manager – ground borne vibration monitoring

Vil du være med å utvikle vårt nye målesystem for sky-basert overvåkning av bygning- og strukturvibrasjoner? Vi skal lansere nye og innovative løsninger for bransjen, men trenger din fagkompetanse til å lede dette arbeidet.

text

For å styrke vår fagkompetanse innen vibrasjonsmålinger og analyse av strukturvibrasjoner, hovedsakelig generert av sprengning, peling eller annen anleggsaktivitet, søker vi etter en person med teknisk kompetanse som liker å jobbe i grensesnittet mellom produktutvikling og våre kunder.

NorCloud er vårt skybaserte målesystem for innsamling av store mengder måledata fra våre egenutviklede sensorer for støy og vibrasjonsovervåkning, samt innsamling av værdata og andre miljøparametere fra tredjeparts leverandører. Vi trenger din hjelp til å sørge for at dette målesystemet blir det foretrukne verktøy for dagens og morgendagens kunder.

Du bør ha en master- eller bachelorgrad, samt praktisk bransjeerfaring innen vibrasjonsmålinger og geoteknikk.

Arbeidsoppgaver:

 • Utarbeide spesifikasjoner og sette prioriteringer i samarbeid med utviklingsteamet som utvikler HW og SW løsninger for denne applikasjonen, samt være bindeleddet mellom våre kunder og vår utviklingsavdeling
 • Fagansvarlig og støttefunksjon for våre internasjonale forhandlere og kunder i Norge og Sverige.
 •  I samarbeid med resten av markedsgruppa utarbeide grunnlag for markedsmateriale til våre digitale markedsføringsplattformer, videoer, teams konferanser, applikasjonsnotes, brosjyrer og brukermanualer.
 • Delta på fagkonferanser og holde kurs og fagseminarer.
 •  Holde seg oppdatert på gjeldene standarder og eventuelt bidra i standardiseringsarbeid.

Du vil få stor grad av frihet til å påvirke arbeidsdagen, bestående av svært varierende arbeidsoppgaver. Vi fokuserer på dine styrker og ønsker å utvikle disse for å nå vårt felles mål om å befeste vår posisjon som en ledende internasjonal aktør innen systemløsninger for støy og vibrasjonsanalyse.

Product Manager – Building Acoustics and Sound Power

Vil du være med å utvikle våre målesystemer for bygningsakustikk, romakustikk og lydeffekt? Norsonic er et av de ledende selskapene i verden innen måleløsninger for bygningsakustikk og lydeffekt. Vi fokuserer på utvikling av nye innovative løsninger for å beholde vår posisjon, men trenger din fagkompetanse og hjelp til å sikre at vi utvikler gode løsninger som kundene ønsker seg.

text

For å styrke vår fagkompetanse innen bygningsakustikk og lydeffekt søker vi etter en person med teknisk kompetanse, som liker å jobbe i grensesnittet mellom utvikling og våre kunder.

Du bør ha en master- eller bachelorgrad i akustikk eller signalbehandling, samt god bransjeerfaring innen bygningsakustikk og/eller lydeffektmålinger kombinert med interesse for å utarbeide teknisk markedsmateriale og spesifikasjoner til videre utvikling av produktene.

Arbeidsoppgaver:

 • Utarbeide spesifikasjoner og sette prioriteringer i samarbeid med utviklingsteamet som utvikler HW og SW løsninger for denne applikasjonen, samt være bindeleddet mellom våre kunder og vår utviklingsavdeling
 • Fagansvarlig og støttefunksjon for våre internasjonale forhandlere og sluttkunder i Norge og Sverige.
 • I samarbeid med resten av markedsgruppa utarbeide grunnlag for markedsmateriale til våre digitale markedsføringsplattformer, videoer, teams konferanser, applikasjonsnotes, brosjyrer og bruksanvisninger.
 • Delta på fagkonferanser og holde kurs og fagseminarer.
 • Holde seg oppdatert på gjeldene standarder og eventuelt bidra i standardiseringsarbeid.

Du vil få stor grad av frihet til å påvirke arbeidsdagen bestående av svært varierende arbeidsoppgaver. Vi fokuserer på dine styrker og ønsker å utvikle disse for å nå vårt felles mål om å befeste vår posisjon som en ledende internasjonal aktør innen systemløsninger for støy og vibrasjonsanalyse.

VI søker nye embeddedutviklere!

Vi søker nå etter nye ansatte som vil jobbe med moderne embeddedløsninger og produktutvikling.

text

Er du nyutdannet i 2024, og ser etter en mulighet for å ta din kunnskap til nye høyder?

Verden beveger seg raskt teknologisk, noe vi også må gjøre. Vi ser etter en nysgjerrig og utforskende kollega som trives godt med å holde seg oppdatert på ny teknologi og stadig tilegne seg ny kunnskap. I tillegg er du lidenskapelig opptatt av å dele denne kunnskapen med oss andre. Hos oss vil du få mye ansvar fra dag én, da vi er et lite selskap som verdsetter din evne til å ta ledelse og påvirke vår teknologiske utvikling!

Norsonic lager verdensledende produkter for måling av lyd og vibrasjon. Vi jobber med alt fra skyløsninger til signalbehandling og sanntidsprogrammering, samt design og fysisk utforming av måleinstrumenter. Hos oss har du med andre ord mulighet til å prøve deg innen mye forskjellig! Vi søker nå etter nye ansatte som vil jobbe med moderne embeddedløsninger og produktutvikling.

Vi ser etter deg som:

 • Vil designe et produkt fra konsept til produksjon
 • Har glede av kontinuerlig læring og faglig utvikling
 • Vil skrive høytytende og vedlikeholdbar kode
 • Blir gira av et nytt utviklingskit
 • Evner å jobbe selvstendig og i team
 • Ikke er redd for en varm loddebolt

Hos oss vil du jobbe i et uformelt teknisk utviklingsmiljø med teknologier som er i vinden. Som embeddedutvikler vil du blant annet jobbe med

 • ARM Cortex-teknologi
 • Programmeringsspråk som C/C++/C#
 • Sanntidsoperativsystemer som Keil RTX, ThreadX etc.
 • «Ultra low power» produktutvikling
 • Signalbehandling og optimalisering
 • IoT

Vi er en teknologibedrift som holder til i Lier (mellom Oslo og Drammen), og kan tilby
En fleksibel arbeidshverdag

 • Varierte arbeidsoppgaver med stor påvirkningsmulighet
 • Ordninger for hjemmekontor
 • Fokus på personlig kompetanseutvikling

Vi designer, utvikler og produserer alle våre produkter in-house, som brukes i et hav av ulike bransjer i alle verdens kontinenter. Å være en del av vårt team betyr å være med på å forme fremtiden innen støyreduksjon og lydteknologi!

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på! Spørsmål eller søknad med vedlagt CV og karakterutskrift kan sendes til Marthe-Lene Gravdal på mlgravdal@norsonic.com. Vi vil behandle søknader fortløpende.

Vi søker nå etter softwareutviklere!

Vi søker nå etter nye ansatte som vil jobbe med moderne softwareløsninger og produktutvikling.

text

Er du nyutdannet i 2024, og ser etter en stilling der du får brukt kunnskapen din?

Verden beveger seg raskt teknologisk, noe vi også må gjøre. Vi ser etter en nysgjerrig og utforskende kollega som trives godt med å holde seg oppdatert på ny teknologi og stadig tilegne seg ny kunnskap. I tillegg er du lidenskapelig opptatt av å dele denne kunnskapen med oss andre. Hos oss vil du få mye ansvar fra dag én, da vi er et lite selskap som verdsetter din evne til å ta ledelse og påvirke vår teknologiske utvikling!

Norsonic lager verdensledende produkter for måling av lyd og vibrasjon. Vi jobber med alt fra skyløsninger til signalbehandling og sanntidsprogrammering, samt design og fysisk utforming av måleinstrumenter.

Vi ser etter deg som:

 • Vil jobbe med den nyeste teknologien
 • Liker utfordringer og løser problemer
 • Vil skrive høytytende og vedlikeholdbar kode
 • Kan jobbe i team og selvstendig

Hos oss vil du jobbe i et uformelt teknisk utviklingsmiljø med teknologier som er i vinden. Som softwareutvikler vil du blant annet jobbe med

 • C/C++ og C# .Net
 • Webløsninger basert på JS/TS/Vue 3
 • Microservices i Docker i ditt foretrukne programmeringsspråk

Vi er en teknologibedrift som holder til i Lier (mellom Oslo og Drammen), og kan tilby

 • Fleksibel arbeidsdag
 • Varierte arbeidsoppgaver med stor påvirkningsmulighet
 • Ordninger for hjemmekontor
 • Personlig kompetanseutvikling

Vi designer, utvikler og produserer alle våre produkter in-house, som brukes i et hav av ulike bransjer i alle verdens kontinenter. Å være en del av vårt team betyr å være med på å forme fremtiden innen støyreduksjon og lydteknologi!

Spørsmål eller søknad med vedlagt CV og karakterutskrift kan sendes til Marthe-Lene Gravdal på mlgravdal@norsonic.com. Vi vil behandle søknader fortløpende.

Send søknad

Send inn din søknad og vi kontakter deg!

Dine kontaktopplysninger

Name(Påkrevd)

Dokumenter

Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 512 MB.
  Tillatte filtyper .doc .docx .rtf .pdf .jpg .gif
  Dra og slipp filer her, eller
  Max. file size: 512 MB.
   Tillatte filtyper .doc .docx .rtf .pdf .jpg .gif
   Dra og slipp filer her, eller
   Max. file size: 512 MB.
    Tillatte filtyper .doc .docx .rtf .pdf .jpg .gif
    Jeg godkjenner herved at mine opplysninger registreres og behandles for rekruttering av personale. Opplysningene vil være tilgjengelig for Human Resources og rekrutterende personer i organisasjonen og i overenstemmelse med personopplysningsloven.(Påkrevd)

    Om Norsonic

    Les mer om oss

    Call Icon Mail Icon