Agenturer i Norge

Vi representerer følgende firmaer i Norge...

Agenturer i Norge

SoundEar i Danmark lager bla. SoundEar®2000 og SoundEar II «lydøre» for bruk i barnehager, SFO, skoler, treningstudioer, øvningslokaler og innen arbeidsmiljø. www.soundear.dk

Casella CEL har produsert en serie personbårne støymålere, også kalt støydosimetre – som vi kan levere i Norge og Sverige. Mer info om støydosimetre finner du her.

Datakustik i Tyskland lager programvarer for støyberegning – CadnaA og CadnaR. I løpet av noen år har CadnaA blitt et av de mest brukte beregningsprogrammer i sin klasse. Mer info om CadnaA og CadnaR.

GRAS er et velrennomert dansk firma som lager forskjellige mikrofoner/forforsterkere, strømforsyninger og utstyr for test innenfor telecom-sektoren. Mer info finner du her. Produktkatalogen kan lastes ned her.

Sound of Numbers – har utviklet programvaren Sonarchitecht for beregning av lydisolasjon iht. EN ISO 12354. Mer info.

Metra Mess und Frequenztechnik (www.mmf.de) er et tysk firma som har spesialisert seg på utstyr for vibrasjonsmåling og -analyse. De kan levere forskjellige akselerometre, vibrasjonsmålere for forskjellige behov og «ladningsforsterker» med en eller flere kanaler. Hovedkatalogen kan lastes ned her.