Area sales manager – Støymålesystemer

Norsonic er et verdensledende selskap innen systemløsninger for støy og vibrasjonsanalyse. Vi bruker mer enn 20% av vår omsetning på å utvikle nye instrumenter og softwareløsninger. Våre kunder er høyt profesjonelle brukere med sterke krav og finnes over hele verden ved universiteter, forskningsinstitutter, statlige organisasjoner, industri, testlaboratorier og konsulenter. Vi er i en spennende utviklingsfase med stort fokus på skybaserte løsninger og lanserer nye produkter i nye og eksisterende markeder. Vi trenger din hjelp til å utvikle selskapet videre.

For å styrke vårt internasjonale salgsteam ved vårt hovedkontor i Norge søker vi etter en area sales manager.

Du inngår i vårt internasjonale salgsteam og vil i hovedsak jobbe med følgende aktiviteter:

  • Ansvarlig for markedsføring og teknisk support til en portefølje av markeder i Europa og verden forøvrig.
  • Være bindeleddet mellom våre kunder og vår utviklingsavdeling for å bidra til å utvikle riktige produkter for ditt geografiske marked.
  • I samarbeid med resten av markedsgruppa utarbeide grunnlag for markedsmateriale til våre digitale markedsføringsplattformer, videoer, teams konferanser, applikasjonsnotes, brosjyrer etc.

Du må ha

  • God kjennskap til akustikk, helst jobbet med fagfeltet som akustisk konsulent eller annen relevant erfaring innen dette fagfeltet.
  • Teknisk grad master eller bachelor nivå innen akustikk eller signalanalyse.

Personlige egenskaper

  • Utadvendt og like å jobbe med mennesker.
  • Fremoverlent og initiativrik.
  • Nysgjerrig på ny teknologi.

I tillegg til flytende engelsk er det ønskelig med  gode ferdigheter på ett av følgende språk; Fransk, spansk, italiensk, portugisisk eller tysk.

Noen reisevirksomhet må forventes, men det meste av arbeidet utføres ved vårt hovedkvarter på Tranby i Lier, omtrent 30 km vest for Oslo.

Stillingen medfører en stor grad av frihet til å påvirke ditt daglige arbeid. Vi fokuserer på dine styrker og ønsker å utvikle disse for å nå vårt felles mål om å befeste vår posisjon som en ledende internasjonal aktør innen systemløsninger for støy og vibrasjonsanalyse.

Søknad sendes til job@norsonic.com

Kontaktperson er Steinar Bøhn tlf 975 94 684