International sales and marketing

Vi søker etter en person til å lede vår markedsføringsaktivitet ovenfor våre internasjonale forhandlere.

Vi ønsker at du har teknisk bakgrunn helst på master eller bachelor nivå med relevant erfaring fra ett av følgende fagområder:

  • Akustikk, Støymålinger
  • Vibrasjonsmålinger
  • Signalbehandling
  • Måleteknikk

Du bør ha erfaring med internasjonal markedsføring eller har lyst til å jobbe med dette. Det viktigste er at du har evner og lyst til å sette deg inn i kundens problemstillinger og være en ressursperson ifh til produktkunnskap og markedsføring av teknisk avanserte produkter.

Vi har forhandlere i 25 land som vi har et tett og nært samarbeid med. Våre hovedmarkeder er i Europa, men vi jobber også aktivt i Nord Amerika og Østen. En del reisevirksomhet må påregnes, men minst like viktig er dine egenskaper ifh til å jobbe via digitale plattformer og være den som har ansvaret for utarbeidelse av markedsmateriale.

Personlige egenskaper

  • Utadvendt og like å jobbe med mennesker
    Fremoverlent og initiativrik
    Nysgjerrig på ny teknologi

Vi er en dynamisk liten stab som jobber med salg og markedsføring av våre produkter. Stillingen medfører en stor grad av frihet til å påvirke ditt daglige arbeid med svært varierende arbeidsoppgaver. Vi fokuserer på dine styrker og ønsker å utvikle disse for å nå vårt felles mål om å befeste vår posisjon som en ledende internasjonal aktør innen systemløsninger for støy og vibrasjonsanalyse.

Søknad sendes til: job@norsonic.com
Kontaktperson er Steinar Bøhn tlf 975 94 684

Norsonic er et verdensledende selskap innen systemløsninger for støy og vibrasjonsanalyse. Utvikling, produksjon og markedsføring gjøres ved vårt hovedkontor på Tranby, 30 km vest for Oslo. Vi bruker 20% av vår omsetning på å utvikle nye instrumenter og softwareløsninger. Våre kunder er høyt profesjonelle brukere med sterke krav og finnes over hele verden ved forskningsinstitutter, statlige organisasjoner, industri, testlaboratorier universiteter og konsulenter. Vi er i en spennende utviklingsfase med stort fokus på skybaserte løsninger og lanserer nye produkter i nye og eksisterende markeder. Vi trenger din hjelp til å utvikle selskapet videre.