Technical Content Writer, Acoustics

Vi søker etter en fag-person til å lage innhold på våre digitale medier, instruksjonsmanualer og brosjyrer.

Vi ønsker at du har teknisk bakgrunn helst på master eller bachelor nivå med relevant erfaring fra ett av følgende fagområder:

  • Akustikk, Støymålinger
  • Vibrasjonsmålinger
  • Signalbehandling
  • Måleteknikk
  • Lyd

Våre produkter er avanserte løsninger for måling, beregning og rapportering av støy og vibrasjons nivåer. Erfaring fra denne bransjen er viktig med tanke på å kunne skape riktig innhold og forstå kundenes behov. Vår eksportandel er over 80%. Arbeidsspråk er engelsk.

Vi søker etter en person som er kreativ og som kan skape innhold til våre digitale plattformer (web, LinkedIn, video) samt instruksjonsmanualer og brosjyremateriell. Produktene er teknisk avanserte så du må ha relevant bakgrunn fra bransjen for å kunne sette deg inn i problemstillingene og beskrive dette på en lett forståelig måte, samt i form av videoproduksjon. Vi samarbeider tett med vårt markedsføringsbyrå, NYG når gjelder å oppnå synlighet og design. Din rolle vil være å skape innhold og koordinere aktivitetene.

Personlige egenskaper:

  • Kreativ
  • Fremoverlent og initiativrik
  • Nysgjerrig på ny teknologi

Stillingen passer godt til en person som har erfaring som akustisk konsulent eller annen relevant erfaring som ønsker å utvikle sine kreavtive sider ved å skape fagbasert innhold på digitale plattformer. Vi er en dynamisk liten stab som jobber med salg og markedsføring av våre produkter. Stillingen medfører stor grad av frihet til å påvirke arbeidsdagen bestående av svært varierende arbeidsoppgaver. Vi fokuserer på dine styrker og ønsker å utvikle disse for å nå vårt felles mål om å befeste vår posisjon som en ledende internasjonal aktør innen systemløsninger for støy og vibrasjonsanalyse.

Søknad sendes til: job@norsonic.com
Kontaktperson er Steinar Bøhn tlf 975 94 684

Norsonic er et verdensledende selskap innen systemløsninger for støy og vibrasjonsanalyse. Utvikling, produksjon og markedsføring gjøres ved vårt hovedkontor på Tranby, 30 km vest for Oslo. 20% av vår omsetning går til å utvikle nye instrumenter og softwareløsninger. Våre kunder er høyt profesjonelle brukere med sterke krav og finnes over hele verden ved forskningsinstitutter, statlige organisasjoner, industri, testlaboratorier, universiteter og konsulenter. Vi er i en spennende utviklingsfase med stort fokus på skybaserte løsninger og lanserer nye produkter i nye og eksisterende markeder. Vi trenger din hjelp til å utvikle selskapet videre.