Personvernerklæring

Introduksjon

Denne personvernerklæringen gjelder for Norsonic AS sine nettsteder, www.norsonic.no, wwww.norsonic.se, www.norsonic.dk og www.norsonic.com.
Norsonic AS er ansvarlig for at opplysningene vi har om deg brukes i tråd med personvernlovgivningen.

Personopplysninger som behandles

Norsonic AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Du kan bruke Norsonic AS sine hjemmesider uten å legge igjen personlig informasjon om deg selv, hvis du ikke fyller ut et av våre skjemaer.

Eksempler på informasjon som innhentes:

 • Firmanavn
 • Kontaktperson
 • Firmaadresse/fakturaadresse
 • Telefonnummer og e-postadresse
 • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes?

Norsonic AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å benytte seg av denne tjenesten.

Eksempel på skjema:

 • Kontaktskjema
 • Når man ber om tilbud på et produkt eller tjeneste
 • Ved kjøp av produkter eller tjenester
 • Ved påmelding til kurs og webinar
 • Når man laster ned programvare fra våre nettsider
 • Ved påmelding til nyhetsbrev

Formålet med informasjonen som innhentes

 • For å kunne eksponere våre produkter og tjenester
 • For å kunne yte kunde service og gi relevant informasjon
 • For å kunne tilby våre produkter og tjenester

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjepart.

Annen informasjon vi innhenter

Vi bruker Google Analytics (GA) for å spore brukerinteraksjon. Vi bruker disse dataene til å bestemme antall personer som bruker nettstedet vårt, for bedre å forstå hvordan de finner og bruker våre nettsider og å se hvordan de beveger seg gjennom nettstedet.

Hvordan lagres informasjonen

Data innhentet gjennom våre nettsider lagres i vårt CRM system.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Linker

Våre nettsider kan inneholde linker til nettsider som er eid og driftet av andre virksomheter. Vi har ikke innsyn i og behandler ikke personopplysninger som legges inn på disse nettstedene. Norsonic AS har heller ikke ansvar for verken innhold eller behandling av personopplysninger på andre nettsider. Se egne personvernerklæringer.

Hvem deler vi opplysningene med

Vi forbeholder retten til a dele opplysninger med våre leverandører og forhandlere i den utstrekning det er nødvendig for å yte tjenester til deg.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Vi vil ikke selge, dele eller distribuere dine personlige opplysninger med en tredjepart, utenom våre leverandører og forhandlere. Du kan be om å få all informasjon som vi har om deg tilsendt og du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Alle nyhetsbrev som vi sender fra Norsonic AS gir deg mulighet til å melde deg av for fremtidige utsendelser.

Endringer i erklæringen

Norsonic forbeholder seg retten til å endre eller oppdatere denne personverns erklæring. Vi vil ikke aktivt opplyse når endringene foretas, men du vil alltid ha tilgang til den siste gjeldende erklæringen på vårt nettsted.

Vår engelske privacy policy vil alltid gjelde over den norske oversettelsen der de to utgavene er motstridige.

Kontakt info
Norsonic AS
Gunnersbråtan 2
3409 Tranby

E-post: info@norsonic.com
Telefon: 32 85 89 00

Org.nr. 929743040

Informasjonskapsler

.

Call Icon Mail Icon