Nedlastinger

Her kan du laste ned programvare til PC og instrument software, teknisk informasjon og produkt data med mer.

NorVirtual og grunnversjonen av NorXfer er gratis programvare når du kjøper Norsonic lydnivåmåler. De andre programmene forutsetter at du har kjøpt en lisensnøkkel. Lisensnøkkelen er enten programmert inn i en kodelås som skal kobles til en av USB-portene på PC-en, eller det er en registreringskode som skal tastes inn ved første oppstart av programmet.

Vi tilbyr også ‘flytende’ lisenser til noen av programvarene. Det krever at PC er koblet til Internett under bruk. Når en bruker avslutter bruk av programmet, er det tilgjengelig for en ny.

Alle programmer kan testes ut i en periode på 60 dager ved å skrive inn DEMO i brukernavn- og lisenskodefeltet. Installer og kjør programmet du vil teste. Feltet for registrering av lisenskode finner du i «Hjelp»-menyen. Etter at de 60 dagene har gått, ut må du kjøpe en registreringskode fra Norsonic for å fortsette å bruke programmet.

MERK!  Norsonic tilbyr regelmessige programvareoppdateringer med nye funksjoner og retting av evt. feil. Nye programvareversjoner er gratis hvis versjonen er på samme hovedversjonsnivå. Oppgradering til en ny hovedversjon (I.E. fra v.1.xx til 2.xx), krever at du kjøper nye lisenskoder med mindre du har en vedlikeholdskontrakt.

MERK! Instrument programvare bør kun oppgraderes hvis du blir bedt om å gjøre det av din lokale representant og deres instruksjoner.

Laster inn nedlastingsapplikasjonen. (Denne siden krever javascript)

Support

Har du noen spørsmål eller
trenger du hjelp?

Call Icon Mail Icon