Kalibrering

Norsonic kalibreringslaboratorium er akkreditert av Norsk akkreditering i samsvar med NS-EN ISO/IEC 17025 til å utføre kalibrering av akustiske og mekaniske størrelser. Norsk akkreditering har etablert gjensidige avtaler med tilsvarende organisasjoner i mer en 40 land gjennom International Laboratory Accreditation Cooperation (ILAC) som sikrer bred internasjonal aksept for målinger utført ved et akkreditert laboratorium. Felles akkrediteringskrav sikrer at kravene som stilles er de samme i hvert land.

NCL kalibrering Nor1256

Vi er Norges eneste akkrediterte kalibreringslaboratorium for akustiske størrelser. Ved å også ha mekaniske størrelser i vårt akkrediteringsomfang, kan vi tilby akkreditert kalibrering av:

  • Lydmålere
  • Målemikrofoner
  • Lydkalibratorer
  • Akselerometer
  • Bankemaskiner
  • Referanselydkilder

Vi tilbyr periodisk verifikasjon av slikt utstyr og utsteder samsvarserklæringer med aktuelle nasjonale og internasjonale produktstandarder.

Norsonic Kalibreringslaboratorium utfører kalibrering av lydmåleutstyr fra de fleste leverandører.

Laboratoriets akkrediterte måleevne er angitt i laboratoriets akkrediteringsdokument, se CAL022.

Les mer om hvordan vi kalibrerer.

Hvorfor kalibrere?

Bestill kalibrering

Vennligst fyll ut utleie skjema så vil vi kontakte deg. Vi vil svare deg i løpet av 3 virkedager. Du vil motta en kopi av din henvendelse. Avvent tilbudsordre, og legg ved ordrenummer som ref.

Name(Påkrevd)

Følgende instrument(er) skal kalibreres

Hvordan ønsker du svar på din henvendelse?
Når du sender inn henvendelsen din, vil de bli brukt til å utføre tjenesten du har bedt om, som beskrevet i personvernerklæringen.

Support

Har du noen spørsmål eller
trenger du hjelp?

Call Icon Mail Icon