Jobbe hos oss?

Norsonic er en av verdens ledende produsenter innen hardware og software løsninger for måling av lyd og vibrasjon. Vi er en teknologidrevet bedrift med stort fokus på kontinuerlig produktutvikling. Vi utvikler avanserte måleinstrumenter samt Windows desktop-, web- og mobile applikasjoner. All utvikling og produksjon foregår på vårt hovedkontor på Tranby i Lier.

Vil du være med på å dempe støynivået i verden?

Vi er hele tiden på utkikk etter kunnskapsrike og engasjerte medarbeider på alle nivåer. Vi kan tilby et spennende og utviklende miljø.

Nedenfor finner du våre ledige stillinger.

Ser du ikke noen som passer for deg? Send oss gjerne en åpen søknad til job@norsonic.com.

Ledige stillinger:

Area sales manager – Støymålesystemer

For å styrke vårt internasjonale salgsteam ved vårt hovedkontor i Norge søker vi etter en area sales manager.
Les mer om stillingen.

Leder for kalibreringslaboratoriet

Norsonic kalibreringslaboratorium er akkreditert av Norsk akkreditering i samsvar med NS-EN ISO/IEC 17025 til å utføre kalibrering av måleutstyr for akustiske størrelser. Vår nåværende leder ønsker å trappe ned pga. av alder og vi søker etter en erfaren person til å utvikle laboratoriet videre. Laboratoriet har 5 medarbeidere som utfører kalibrering av nye produkter samt jevnlig re-kalibrering av utstyr fra våre kunder nasjonalt og internasjonalt.
Les mer om stillingen.

Softwareutvikler .NET

Vi søker programmerere for å videreutvikle vår nettbasert tjeneste for innhenting og bearbeiding av måledata fra våre egenutviklede støy og vibrasjons sensorer.
Les mer om stillingen.